Trucul neștiut cu Aspirină, pentru păr – iată care este efectul Aspirinei asupra părului

rucul neștiut cu Aspirină, pentru păr – vezi care este efectul aspirinei asupra părului – Obișnuința de a folosi produse comerciale pentru îngrijirea părului ne împiedică uneori să căutăm și metode alternative de a hrăni și de a întări podoaba capilară, cum ar fi aspirina.

Reclamele și numărul mare de opțiuni din sfera cosmeticelor te-au făcut să crezi că tratamentele chimice sunt cea mai eficientă modalitate de a-ți menține părul sănătos și lipsit de probleme.

Loading...

Dar cu mult timp înainte ca produsele comerciale de îngrijire a părului să invadeze piața, femeile utilizau diverse ingrediente pe care le aveau prin casă pentru a elimina mătreața, uscăciunea și multe alte probleme.

În prezent, multe persoane se întorc la vechile rețete și descoperă că sunt la fel de eficiente ca întotdeauna. Astăzi ne concentrăm asupra unui tratament pe bază de aspirină care ameliorează anumite probleme ale scalpului și stimulează creșterea părului.

Redă culoarea părului

Dacă obișnuiești să mergi la piscină sau la ștrand, vei vedea că substanțele din apă decolorează părul, în special la persoanele cu șuvițe deschise la culoare. Din fericire, poți reda culoarea naturală a părului cu un remediu la-ndemână. Dizolvă 2-3 aspirine într-un pahar de apă caldă. Aplică amestecul pe păr și lasă-l să acționeze până la 15 minute. La final, clătește cu apă din abundență.

Pentru șuvițe strălucitoare

Acidul salicilic din aspirină face părul să fie mai strălucitor prin deschiderea cuticulele și eliminarea de substanțe nocive, care pot afecta luciul natural al părului.

Ține mătreața sub control

Da, este posibil să ții sub control mătreața cu aspirină. Acidul salicilic care se găsește în compoziția aspirinei dizolvă celulele moarte ale pielii și acumularea de șampon pe scalp, în esență, acționând ca un agent de limpezire.

Pentru a evita eliminarea uleiurilor naturale ale părului, utilizează aspirină pe păr o dată pe săptămână, de preferință, prin amestecarea unei pastile zdrobite cu o lingură de șampon.

Cum se prepară remediul cu aspirină pentru păr?

Acest tratament pentru uz zilnic este ușor de preparat și te ajută să profiți de toate beneficiile oferite de aspirină pentru părul tău.

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

3 tablete de aspirină

3 linguri de șampon (30 g)

Cum procedăm?

Pisează pastilele în mojarul cu pistil până obții o pudră.

Amestecă pudra cu trei linguri din șamponul tău obișnuit.

Când faci duș, umezește părul și aplică șamponul, acoperind complet părul.

Lasă-l să acționeze timp de cinci minute, apoi clătește-te ca de obicei.

Dacă dorești, poți să aplici și balsamul tău preferat.

Cum să prepari o loțiune de păr cu aspirină?

Această loțiune înfrumusețează culoarea naturală a părului și protejează podoaba capilară de efectele negative ale factorilor de mediu.

Este recomandată și pentru persoanele care și-au vopsit părul și vor să-și recapete culoarea naturală. Pentru a o prepara, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

8 tablete de aspirină

1/2 litru de apă

Cum procedăm?

Pisează aspirina până obții o pudră și amestec-o cu o jumătate de litru de apă fierbinte.

Toarnă amestecul într-o sticlă cu pulverizator și aplică-l pe păr din abundență.

Repetă procedeul în fiecare seară.

Ai grijă să agiți bine sticla înainte de utilizare, întrucât pudra de aspirină se decantează.

Loading...