Un bărbat declarat decedat s-a trezit cu câteva minute înainte să fie înmormântat. Momentul a fost înregistrat cu telefonul | VIDEO Citeşte întreaga ştire: Un bărbat declarat mort s-a trezit cu câteva minute înainte să fie înmormântat. Momentul a fost înregistrat cu telefonul | VIDEO

Scene ireale în Nigeria zilele trecute. Un bărbat declarat mort și pe care rudele se pregăteau să-l ducă la groapă peste câteva minute s-a trezit dintr-o dată, șocându-i pe cei prezenți.

Totul s-a întâmplat în orașul Warri, din zona Deltei Nigerului, din Nigeria, pe data de 18 septembrie. Un bărbat a murit și, conform tradiției din zonă, rudele s-au pregătit să-l înmormânteze în aceeași zi.

Loading...

Mama sa crede că rugăciunile ei au produs miracolul De cum a auzit că fiul său Akpo, în vârstă de 25 de ani, a murit, mama lui s-a rugat încontinuu pentru un miracol. Când coșciugul său era gata pregătit, iar până la înmormântarea efectivă mai erau câteva minute.

Unul dintre oamenii veniți la funeralii au înregistrat momentul în care bărbatul a dat semne că-și revine la viață și a fost imediat purtat pe brațe de alți bărbați spre o mașină care să-l transporte la spital. Omul a ajuns sub îngrijirea medicilor și acum e în afara oricărui pericol. Și probabil râde urmărind imaginile de la „înmormântarea” sa.

Loading...