Un taximetrist din Giurgiu a luat în mașină o mireasă. La final, tânăra i-a spus că nu are bani chiar deloc și i-a oferit verigheta sa. Mai târziu soferul a avut un șoc. „Așa ceva nu vrei să auzi niciodată.”

În Giurgiu, o fată îmbrăcată în rochie de mireasă s-a urcat într-un taxi şi i-a cerut şoferului să fie dusă la o casă foarte veche, de pe Strada Nicolae Titulescu.

Taximetristul a făcut ceea ce i s-a cerut, dar, când au ajuns la vechea casă, în loc de plată, fata i-a dat o verighetă, spunându-i că nu are bani la ea. După ceva timp, şoferul de taxi s-a întâlnit cu un amic şi cei doi au vorbit despre ceea ce se întâmplase.

Loading...

Când a auzit povestea, prietenul taximetristului a fost şocat. Fata în cauză murise de câţiva ani buni, sinucigându-se, după ce soţul ei murise, în ziua nunţii, lovit de o maşină, exact când cei doi ieşeau din biserică. Ambii erau acum îngropaţi în Cimitirul Smârda.

Şoferul de taxi a fost sfătuit de amicul său să ducă verigheta primită de la fată la cimitir şi s-o îngroape la mormântul fetei, pentru a scăpa de un eventual blestem.

Loading...