Veste proastă pentru românii din Italia! Guvernul din Peninsulă a luat o decizie care îi va afecta

Vicepremierul italian vrea ca pe drumurile din Italia să circule mai puține mașini înmatriculate în țări din estul Europei, făcând referire în special la cele din România și din Bulgaria. Guvernul de la Roma vrea să ia astfel de măsuri pentru a reduce costurile asigurărilor auto.

Luigi din Maio, vicepremier și ministrul Dezvoltării, a menționat că asigurările mașinilor înmatriculate în România nu același nivel de acoperire a daunelor precum cele din Italia, notează rotalianul.

Loading...

„Problema asigurărilor auto este una foarte importantă pentru mine și în acest moment, în calitate de ministru al Dezvoltării economice, lucrez la un proiect menit să prevadă scăderea costurilor acestor asigurări care, în unele zone ale Italiei, sunt indecente.’, a declarat vicepreședintele Consiliului de Miniștri din Italia (foto), într-o înregistrare video publicată pe pagina sa de Facebook.

Oficialul italian a menționat că are în vedere scăderea și limitarea numărului de mașini înmatriculate în străinătate care circulă pe teritoriul Italiei. Luigi din Maio a făcut referire în special la cele cu numere de România și Bulgaria, care sunt folosite și de șoferi italieni, notează sursa citată, scrie Libertatea.

Loading...